Djem insight studio faciliteert en coördineert marktonderzoek in binnen- en buitenland en wij beschikken over eigen onderzoeksruimte in Amsterdam Noord. Zoveel klanten, zoveel wensen. Niet iedereen wil altijd een totaalproject; soms zijn deeloplossingen gewenst omdat de tijd dringt of omdat het beschikbare budget beperkt is. Maar waar in ieder geval kwaliteit altijd belangrijk is.

Djem insight studio levert totaaloplossingen: projecten van de start tot en met het eind. Maar soms hebben opdrachtgevers behoefte aan een faciliterende en ondersteunende partij, bijvoorbeeld voor het maken van een vragenlijst, data-analyse, het schrijven van een rapportage, of voor moderatie van groepen en het houden van interviews op werkplekken.

Maar ook coördineert djem op verzoek projecten, gewoon omdat de opdrachtgever er geen tijd voor heeft of juist vertrouwt op de kennis en ervaring van djem. Zeker binnen agile-trajecten is dit belangrijk. Agile is immers niet zomaar wat sprintjes trekken en wat scrums uitvoeren. Het is een weloverwogen, gestructureerd en interactief proces waarin de focus ligt op tijdig signaleren, prioriteren, valideren en reageren. Kwaliteitsvol onderzoek is hierbij vaak het ondergeschoven kindje. Djem zorgt ervoor dat het onderzoek wel kwaliteitsvol en valide plaatsvindt. Zodat de next step niet zomaar eentje is, maar een gefundeerde en gevalideerde stap.

Well-Being: meten van vitaliteit en tevredenheid

Consumenten duurzaamheid scan