Djem team

Deskundig met een kritische blik en een oog voor kansen. Dat is djem, aangevoerd door Henk Schulte en Jacques van Leeuwen.

Na jarenlang richting te hebben gegeven aan grote bureaus in Nederland, vonden wij, Henk en Jacques, het in 2013 tijd een eigen bureau te starten. Een bureau dat vorm geeft aan onze visie, drive en standards en dat hoge kwaliteit biedt voor sympathieke budgetten. En dat doen we zeer succesvol voor uiteenlopende merken en diensten.

Kern van onze werkwijze ligt besloten in een sterke focus op en betrokkenheid bij onze opdrachten en opdrachtgevers. Geen vanzelfsprekendheden en geen automatische piloot. Ieder project krijgt onze toewijding, kritische blik en inspirerende visie. We nemen alle tijd voor onze opdrachtgevers, zonder daarbij efficiëntie en pragmatisme uit het oog te verliezen.

De output die we leveren is altijd zeer concreet en direct inzetbaar: geen L’art pour L’art, maar activerend en motiverend. Onze opdrachtgevers krijgen altijd senior gesprekspartners en ons netwerk stelt ons in staat een breed palet aan kennis en deskundigheid aan te bieden. Onze directe toegang tot het grootste panel van Nederland stelt ons in staat om snel te kunnen handelen en actuele intelligente insights te leveren.

Kwalitatief en kwantitatief marktonderzoek

Djem faciliteert en coördineert