4 april

Blik op later!

60 is het nieuwe 40! 50 is het nieuwe 30! We voelen ons langer jong en we blijven langer fit. Later duurt tegenwoordig langer dan het vroeger duurde. We blijven langer jonger en we hebben ‘later meer tijd’. Heerlijk is dat! Maar daar moeten we ons dan ook beter op voorbereiden dan we vroeger deden, meer over nadenken, meer en beter plannen. Want ook later willen we meer quality time.

Tegelijkertijd ontzorgt en individualiseert de samenleving. Zelfredzaamheid wordt een steeds belangrijker maatschappelijke ontwikkeling. Op alle terreinen: financiën, fysieke en geestelijke gezondheid, arbeid, vrije tijdsbesteding en zorg. Voor iedereen, voor jong en oud. Maar dus ook voor later. Is mijn pensioen wel goed geregeld en wat ga ik dan doen met mijn pensioen? Wat ga ik doen zonder pensioen en waar vind ik inspiratie? Zijn er wel mogelijkheden zonder pensioen? Een blik op later hebben is onvermijdelijk.

Plaats het onder senioren marketing of future research. Maakt ons niet uit, bij djem gaat het om de visie, de content die marketeers nodig hebben om de toekomst van hun doelgroepen te begrijpen en hun merk en portfolio daarop af te stemmen. Daarom is een blik op later onvermijdelijk.
Bij djem monitoren we de blik op later onder algemene doelgroepen, maar indien gewenst ook onder specifieke doelgroepen: ouderen, toekomstige gepensioneerden, gezinnen of zzp-ers.
Meer weten? Bel Henk Schulte.

Djemmen met ZZP’ers

Jarenlange expertise in marktonderzoek